ΑΧΛΑΔΙΑ

Είναι από τα πλέον αγαπημένα φρούτα καθώς η κάθε ποικιλία διακρίνεται για τα ιδιαίτερα γευστικά της χαρακτηριστικά. Κόσια, κρυστάλλια, κοντούλες και santa maria, αποτελούν τις ποικιλίες αυτές που στην Jimmy’s έχουμε ένα παραπάνω λόγο να είμαστε περήφανοι: τη τοποθεσία μας, η οποία  ευνοεί τη νοστιμιά τους. Οι ποικιλίες των αχλαδιών χωρίζονται σε καλοκαιρινές και φθινοπωρινές και εμείς επιλέγουμε τα πιο νόστιμα και χυμώδη αχλάδια κατευθείαν από τους οπωρώνες μας προσφέροντας όλο τον χρόνο αχλάδια μοναδικής ποιότητας και φρεσκάδας.

ΚΟΝΤΟΥΛΕΣ

Πολύ εύγευστος και αρωματικός καρπός. Ελαφρά κίτρινο κατά την ωρίμανση με έντονη γλυκιά γεύση. Αποτελεί ποικιλία που ωριμάζει την θερινή περίοδο και συγκεκριμένα από τον Ιούλιο έως και το τέλος Αυγούστου.

ΚΟΣΙΑ

Ωριμάζει περίπου στα τέλη Ιουνίου, έχει γεύση έντονη, αρωματική και βουτηράτη. Τα κόσια είναι έντονα κίτρινα και είναι ευαίσθητα στην παγωνιά.Ανήκουν στην κατηγορία των υπέρ-πρώιμων αχλαδιών.

Section

test

SANTA MARIA

Πρόκειται για ποικιλία η οποία ωριμάζει περίπου το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου και είναι αχλάδια με κίτρινη σάρκα και ελαφρώς κοκκινωπή. Είναι από τα αχλάδια τα οποία είναι αρκετά χυμώδη και γευστικά.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ

Καρπός αρκετά ζωηρός και παραγωγικός. Η συγκομιδή τους ξεκινά στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου και είναι αρκετά ανθεκτικά αναφορικά στην παραγωγικότητα τους. Εκλεκτά αχλάδια,χυμώδη με έντονη πλούσια γεύση πράσινου χρώματος με λευκή βουτυράτη σάρκα.