ΜΗΛΑ

Είναι από τα φρούτα που μπορεί κανείς να απολαύσει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι ελεγχόμενες μονάδες αποθήκευσης και διατήρησης της Jimmy’s εγγυώνται μήλα άριστης κατάστασης που διατηρούν όλα τα θρεπτικά τους συστατικά. Προσεκτικά διαλεγμένα και συσκευασμένα προσφέρουμε σχεδόν 11 μήνες τον χρόνο, μήλα ξεχωριστής νοστιμιάς.

GALA

Καρπός ιδιαίτερης γεύσης με ελκυστικό κόκκινο ριγωτό χρώμα. Η συγκεκριμένη ποικιλία διακρίνεται για την νοστιμιά και το άρωμά της. Ξεκινά να ωριμάζει στα μέσα Αυγούστου και αποτελεί ιδανική ποικιλία για χαμηλά υψόμετρα.

STARKIN

Αποτελούν την πιο διαδεδομένη ποικιλία μήλων και όχι τυχαία αφού αγγίζουν το 80% της παραγωγής. Ο καρπός είναι κόκκινος και μεγάλος με χρώμα ομοιογενές κόκκινο. Είναι εξαιρετικής ανθεκτικότητας αφού μετά τη συγκομιδή τους διατηρούνται σε κατάλληλους ψυκτικούς θαλάμους για περίπου 10-11 μήνες.

GOLDEN

Καρπός μεσαίου μεγέθους σφαιρικός κωνικός με κίτρινο χρώμα εύχυμος, αρωματικός και γευστικός. Συγκομίζεται το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και μπορεί να διατηρηθεί για περίπου 5-6 μήνες σε κατάλληλους ψυκτικούς θαλάμους.

JONA GOLD

Ποικιλία η οποία προέρχεται από διασταύρωση των καρπών Golden Delicious και Jonathan. Η σάρκα τους είναι τραγανή, γλυκιά και υπόξινη. Η συγκομιδή τους ξεκινά λίγο νωρίτερα από τα Golden Delicious και μπορούν να διατηρηθούν για 9-10 μήνες σε συνθήκες ελεγχόμενης ατμόσφαιρας.

FUJI

Ποικιλία η οποία προέρχεται από την διασταύρωση των καρπών Ralls Janet και Delicious. Ο καρπός είναι τραγανός, γλυκός και χυμώδης μεσαίου-μεγάλου μεγέθους. Διακρίνεται για την μεγάλη συντηρησιμότητά του, περίπου 11 μήνες και ωριμάζει στις αρχές Οκτώβρη.

GRANNY SMITH

Καρπός μεσαίου-μεγάλου μεγέθους με πράσινο ζωηρό χρώμα με σάρκα λευκή και χυμώδης. Αποτελεί όψιμη ποικιλία και η συγκομιδή ξεκινά περίπου στις 20 Οκτώβρη.