ΡΟΔΑΚΙΝΑ

Πέραν από την υπέροχη γεύση τους, τα ροδάκινα είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, C και κάλιο. Αποτελούν επίσης καλή πηγή αντιοξειδωτικών και φλαβονοειδή τα οποία επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης και μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων. Στην Jimmy’s επιλέγουμε προσεκτικά όλες τις ποικιλίες των ροδάκινων μας, προκειμένου να είναι πλούσια σε άρωμα, γεύση και νοστιμιά.

FRANCOISE

Ωριμάζουν περίπου στις 25 Μαΐου  και αποτελεί ποικιλία πρώιμη, πολύ παραγωγική και με καρπό μεγάλου μεγέθους και χρώμα φλοιού κίτρινο με 80-90% κόκκινο επίχρωμα.

SWEET DREAM

Ωριμάζει αρχές Ιουλίου μαζί με την Red Heaven και οι καρποί του έχουν ευχάριστη υπόξινη γεύση. Αποτελεί ποικιλία μεγάλης και σταθερής παραγωγής και οι καρποί έχουν καλή ανθεκτικότητα στο δέντρο.

ROYAL GLORY

Ωριμάζουν περίπου στις 25 Ιουνίου και έχουν έντονη γλυκίζουσα γεύση. Είναι ποικιλία ζωηρή και παραγωγική με μέτριες απαιτήσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες. Το χρώμα του φλοιού είναι κίτρινο με 90-100% κόκκινο επίχρωμα.

GLADIS

Πολύ όψιμη ποικιλία, σταθερής παραγωγής με μεγάλο μέγεθος καρπού που έχουν καλό χρωματισμό έχοντας (υπ΄ όψιν την όψιμη εποχή ωρίμανσης). Το χρώμα του φλοιού είναι λευκό με 80% κόκκινο επίχρωμα. Η γεύση τους είναι ισορροπημένη και γλυκιά.

MAY CREST

Ποικιλία ζωηρή και παραγωγική με μέτριες απαιτήσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ανθίζει μια βδομάδα νωρίτερα από την Red Heaven. O καρπός είναι κιτρινόσαρκος και αρκετά γευστικός. Ο καρπός καλύπτεται κατά 70-100% από κόκκινο λαμπερό χρώμα.

SUN CREST

Είναι ποικιλία αρκετά παραγωγική με μέτριες απαιτήσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ο καρπός είναι κιτρινόσαρκος, πάρα πολύ γευστικός και μεγάλου μεγέθους. Ωριμάζει 18 μέρες μετά την ποικιλία Red Heaven.

FAYETTE

Είναι ποικιλία ζωηρής ανάπτυξης,παραγωγική με καρπό σφαιρικό, κιτρινόσαρκο με καλά γευστικά χαρακτηριστικά μετρίου-μεγάλου μεγέθους.Ο καρπός καλύπτεται 60-70% από κόκκινο χρώμα.

Ο’ΗΕΝRY

Ποικιλία με καρπό τραγανό, γευστικό, μεγάλου μεγέθους ο οποίος καλύπτεται κατά 50-60% με κόκκινο λαμπερό επίχρωμα. Γύρω από τον πυρήνα η σάρκα έχει έντονο χρώμα. Ωριμάζει 45 ημέρες μετά την ποικιλία Red Heaven.

SUN CLOUND

Ωριμάζει μερικές μέρες μετά από την Red Heaven και ο καρπός της είναι εκπύρηνος, κιτρινόσαρκος, πολύ γευστικός και το μέσο βάρος του κάθε καρπού είναι 280 γρ. Καλύπτεται κατά 40-60% με κόκκινο επίχρωμα.

SPRING BELLE

Αποτελεί ποικιλία μετρίως ζωηρή και αρκετά παραγωγική. Ο καρπός είναι κιτρινόσαρκος, γευστικός, μετρίου μεγέθους και σχήματος σφαιρικού. Ο καρπός καλύπτεται κατά 90-95% από κόκκινο επίχρωμα. Ωριμάζει 20 ημέρες πριν από την Red Heaven.

RICH MAY

Κιτρινόσαρκη πρώιμη επιτραπέζια ποικιλία, ωριμάζει 33 ημέρες πριν την Red Heaven. Είναι πρωιμότερη της May Crest. Έχει πρώιμη ανθοφορία, είναι αρκετά παραγωγική και πιο ζωηρή από την May Crest με την οποία έχει περίπου ίδιο μέγεθος καρπού.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Ο καρπός είναι εκπύρηνος, κιτρινόσαρκος, αρκετά γευστικός και τραγανός, μεγάλου μεγέθους με μέσο βάρος περίπου 210 γρ, σχήματος σφαιρικού-επιμήκες ελαφρά ασύμμετρου ο οποίος καλύπτεται κατά 80-90% με βαθύ λαμπερό επίχρωμα. Γύρω από τον πυρήνα η σάρκα είναι έντονα κόκκινη.

RUBY RICH

Επιτραπέζια κιτρινόσαρκη ποικιλία. Ωριμάζει 2 εβδομάδες πριν την Red Heaven, έχει πρώιμη ανθοφορία, είναι πολύ παραγωγική με καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά και καλό μέγεθος καρπού.

BOLERO

Πρόκειται για μια ποικιλία πολύ παραγωγική, με εξαιρετικό άρωμα. Ωριμάζει περίπου στις 17 Αυγούστου. Είναι δένδρο με ζωηρότητα και παραγωγικότητα πολύ καλή. Ο καρπός της έχει μέγεθος ΑΑ, το σχήμα του καρπού είναι στρογγυλό. Το χρώμα του φλοιού της είναι κίτρινο με 60-80% κόκκινο επίχρωμα.Η γεύση της συγκεκριμένης ποικιλίας έχει εξαιρετικό άρωμα.