ΒΕΡΙΚΟΚΑ

Τα βερίκοκα, γεμάτα γλύκα και αντιοξειδωτικά, αποτελούν πολύ καλή πηγή βιταμίνης Α, που συμβάλλει στην καλή υγεία των ματιών. Περιέχουν επίσης ουσιες, όπως β-καροτένιο, λυκοπένιο, λουτεΐνη και ζεαξανθίνη, στις οποίες οφείλεται και το πορτοκαλί τους χρώμα. Η Jimmy’s προσφέρει βερίκοκα ποικιλίας Μπεμπέκο τα οποία ωριμάζουν τον Ιούνιο, είναι μεγάλα, σφαιρικά, έχουν έντονο πορτοκαλοκίτρινο χρώμα, ενώ η σάρκα τους είναι πορτοκαλί και γλυκιά και βερίκοκα ποικιλίας Farbaly τα οποία παράγονται στους καλύτερους οπωρώνες της Πιερίας γεμάτα άρωμα και γεύση.

ΜΠΕΜΠΕΚΟ

Τοπική ποικιλία, εξαιρετικής ποιότητας, με τον καρπό της να είναι τόσο για κατανάλωση όσο και για κονσερβοποίηση. Το φρούτο είναι κίτρινου χρώματος και σχετικά μεγάλου μεγέθους. Η ποικιλία αυτή αφορά σχεδόν το 90% της Ελληνικής παραγωγής βερίκοκων. Ανθίζει στο 2ο δεκαήμερο του Μάρτη και ωριμάζει Ιούνιο- Ιούλιο.

FARBALY

Είναι όψιμη ποικιλία η οποία ωριμάζει περίπου 25 Ιουλίου, αυτoγόνιμη, πολύ παραγωγική, πορτοκαλί χρώματος που κοκκινίζει κατά 50 % από τη πλευρά του ήλιου.